Naš rasadnik pripada novijoj generaciji malih rasadnika, specijalizovanih u proizvodnji retkih i neobičnih vrsta. Cilj nam je ponuditi široki raspon vrsta koje su najzahvalnije za gajenje u našem podneblju i koje se uobičajeno ne mogu naći u većim vrtnim centrima .

Sve naše biljke su domaće proizvodnje tj. uzgajane u našim klimatskim uslovima pa će biljke bez vremena prilagođivanja kod lepo napredovati. Na vama je da posadite na pravo mesto i naravno da negujete, a ono će vam kroz kratko vreme vratiti uloženi trud izgledom sa fotografija.

Isporuku cveća vršimo preko cele godine dok vremenski uslovi dozvoljavaju. Osim direktne kupovine u rasadniku, sadnice šaljemo i poštom. Isporuku sezonskog cveća počinjemo od 10.aprila. Ali porudžbine primljene u aprilu isporučujemo od 2. maja. Ukoliko bude mogućnosti za slanje u aprilu, nazvaćemo Vas!

Narudžbe možete izvršiti pismeno, faxom, preko internet prodavnice ili elektronskom poštom na info@rasadnikmalivrt.rs

Za informacije zovite radnim danom od 7-19h, subotom 7-15h. NEDELJA JE NERADNA

U martu i aprilu porudžbine primamo isključivo putem mejla: info@rasadnikmalivrt.rs ili internet prodavnice! PORUDŽBINE PRIMLJENE U APRILU ISPORUČUJEMO OD 2.MAJA, ZNAČI U APRILU NE ISPORUČUJEMO CVEĆE, zbog velikog broja kupovine i u rasadniku i preko internet prodavnice. CVEĆE UVEK MOŽETE KUPITI DOLASKOM U NAŠ RASADNIK!

Najveći broj porudžbina nam stigne u proleće u relativno kratkom periodu, pa vas molimo za razumevanje zbog mogućeg čekanja na isporuku u aprilu.