Naš rasadnik pripada novijoj generaciji malih rasadnika, specijalizovanih u proizvodnji retkih i neobičnih vrsta. Cilj nam je ponuditi široki raspon vrsta koje su najzahvalnije za gajenje u našem podneblju i koje se uobičajeno ne mogu naći u većim vrtnim centrima .

Sve naše biljke su domaće proizvodnje tj. uzgajane u našim klimatskim uslovima pa će biljke bez vremena prilagođivanja kod Vas lepo napredovati. Na vama je da posadite na pravo mesto i naravno da negujete, a ono će vam kroz kratko vreme vratiti uloženi trud izgledom sa fotografija.

Isporuku cveća vršimo preko cele godine dok vremenski uslovi dozvoljavaju. Osim direktne kupovine u rasadniku, sadnice šaljemo i poštom. Isporuku sezonskog cveća počinjemo od 15.maja. U aprilu je velika dolaznost u rasadniku, pa nemamo mogucnosti slanja cveca tada, zato sezonsko i ostalo cvece ne saljemo u aprilu. U maju pocinjemo opet sa narudbinama i isporukom cveca. Oziljene reznice saljemo dok traju zalihe(uglavnom do kraja aprila).

Narudžbe možete izvršiti preko internet prodavnice ili elektronskom poštom na info@rasadnikmalivrt.rs

Za informacije zovite radnim danom od 7-19h, subotom 7-15h. NEDELJA JE NERADNA

Slanje manjih paketa se vrši postexpresom poštarina je po cenovniku pošte, zavisno od težine paketa, veće pakete šaljemo cityexpresom cena je 590dinara i kupac snosi te troškove,uplata može biti pouzećem ili uplata na račun (nemojte uplaćivati unapred, tek posle našeg dogovora kad vidimo da sve ima na stanju)

U martu i aprilu porudžbine primamo isključivo putem mejla: info@rasadnikmalivrt.rs ili internet prodavnice! PORUDŽBINE PRIMLJENE U APRILU ISPORUČUJEMO OD 15.MAJA, po redosledu primljenih porudžbina i zavisno od novonastale situacije u zemlji.. CVEĆE UVEK MOŽETE KUPITI DOLASKOM U NAŠ RASADNIK!

Najveći broj porudžbina nam stigne u proleće u relativno kratkom periodu, pa vas molimo za razumevanje zbog mogućeg čekanja na isporuku u aprilu. Troškove poštarine snosi kupac. Rok za podnošenje reklamacije je 3 dana.