Naš rasadnik pripada novijoj generaciji malih rasadnika, specijalizovanih u proizvodnji retkih i neobičnih vrsta. Cilj nam je ponuditi široki raspon vrsta koje su najzahvalnije za gajenje u našem podneblju i koje se uobičajeno ne mogu naći u većim vrtnim centrima .

Sve naše biljke su domaće proizvodnje tj. uzgajane u našim klimatskim uslovima pa će biljke bez vremena prilagođivanja kod Vas lepo napredovati. Na vama je da posadite na pravo mesto i naravno da negujete, a ono će vam kroz kratko vreme vratiti uloženi trud izgledom sa fotografija.

Isporuku cveća vršimo tokom cele godine, odnosno dok to vremenski uslovi dozvoljavaju. Osim direktne kupovine u rasadniku, sadnice šaljemo i poštom. Isporuku sezonskog cveća počinjemo od 15.maja. Budući da je u aprilu velika dolaznost u rasadnik, nismo u mogucnosti da u tom periodu šaljemo sezonsko i ostalo cveće. Sa primanjem narudžbina i isporukom cveća opet počinjemo u maju. Ožiljene reznice šaljemo dok traju zalihe(uglavnom do kraja aprila).

Narudžbe možete izvršiti preko internet prodavnice ili elektronskom poštom na info@rasadnikmalivrt.rs

Za informacije zovite radnim danom od 7-19h, subotom 7-15h. NEDELJA JE NERADNA

Slanje manjih paketa se vrši Post express-om i naplaćuje se po cenovniku pošte, zavisno od težine paketa. Veće pakete šaljemo Bex kurirskom službom, cena je od 400-650 zavisno od težine paketa i kupac snosi te troškove. Uplatu možete izvršiti pre isporuke direktno na naš račun ili prilikom dostave-pouzećem (nemojte uplaćivati unapred, tek posle našeg dogovora kad vidimo da li sve ima na stanju)

U martu i aprilu porudžbine primamo isključivo putem mejla: info@rasadnikmalivrt.rs ili internet prodavnice! PORUDŽBINE PRIMLJENE U APRILU ISPORUČUJEMO OD 15.MAJA, po redosledu primljenih porudžbina i zavisno od novonastale situacije u zemlji.. CVEĆE UVEK MOŽETE KUPITI DOLASKOM U NAŠ RASADNIK!

Najveći broj porudžbina nam stigne u proleće u relativno kratkom periodu, pa vas molimo za razumevanje zbog mogućeg čekanja na isporuku u aprilu. Troškove poštarine snosi kupac. Eventualne reklamacije primamo u roku od 48h od prijema biljke koju vam pošaljemo. Isto važi i za direktnu kupovinu u samom rasadniku. Mali vrt ne daje garanciju na kupljenu biljku!