Naš rasadnik pripada novijoj generaciji malih rasadnika, specijalizovanih u proizvodnji retkih i neobičnih vrsta. Cilj nam je ponuditi široki raspon vrsta koje su najzahvalnije za gajenje u našem podneblju i koje se uobičajeno ne mogu naći u većim vrtnim centrima .

Sve naše biljke su domaće proizvodnje tj. uzgajane u našim klimatskim uslovima pa će biljke bez vremena prilagođivanja kod lepo napredovati. Na vama je da posadite na pravo mesto i naravno da negujete, a ono će vam kroz kratko vreme vratiti uloženi trud izgledom sa fotografija.

Isporuku cveća vršimo preko cele godine dok vremenski uslovi dozvoljavaju. Osim direktne kupovine u rasadniku, sadnice šaljemo i poštom. Isporuku sezonskog cveća počinjemo od 10.aprila.

Narudžbe možete izvršiti telefonski, pismeno, faxom, preko internet prodavnice ili elektronskom poštom na info@rasadnikmalivrt.rs

Telefonski porudžbine primamo radnim danom od 7-19h, subotom 7-16h. NEDELJA JE NERADNA

Ukoliko u martu, aprilu i maju naručite putem internet prodavnice ili na mejl:info@rasadnikmalivrt.rs dobijate 5% popusta na naručeno cveće

Najveći broj porudžbina nam stigne u proleće u relativno kratkom periodu, pa vas molimo za razumevanje zbog mogućeg čekanja na isporuku u aprilu. Ukoliko naručite cveće od 10.maja ostvarujete popust od 5%. Akcija traje do 31.05.