Politika privatnosti:

Vaše podatke koristimo samo za obradu narudžbe i slanje paketa. Vaše podatke ne delimo sa trećim osobama. Mail koji upišete prilikom narudžbe koristimo kako bi Vas obavestili o akcijskim ponudama, novom katalogu ili o novim biljkama koje su prispele za prodaju. Ukoliko ne želite primati ovakva obaveštenja slobodno navedite.

U slučaju da kupac naruči robu, a odbije je platiti i primiti zadržavamo pravo tražiti od kupca nadoknadu poštanskih manipulativnih troškova.

Zadržavamo pravo menjanja cena bez prethodne najave. Prilikom slanje biljaka obavezno obavestimo kupca.

Biljke ne proizvodimo u lekovite i prehrambene svrhe. Ne smatramo se odgovornim za posledice nastale konzumacijom biljaka.

Boja cveta na slikama u katalogu ili na vašem računaru se može razlikovati od stvarne boje cveta zbog tehničke konfiguracije različitih medija.

Biljke prodajemo tokom cele godine.

Naručivanje:

Narudžbe možete izvršiti telefonski (u martu i aprilu ne primamo telefonske porudžbine), pismeno, faxom, preko internet prodavnice ili elektronskom poštom na info@rasadnikmalivrt.rs

Najveći broj porudžbina stiže nam u proleće u relativno kratkom periodu. Molimo za rezumevanje zbog mogućeg čekanja na isporuku u aprilu. U slučaju da nekih biljaka koje naručite trenutno nemamo u rasadniku, biljke ćemo zameniti drugima u dogovoru sa kupcima. Biljke ne menjamo samovoljno.

Za razmnožavanje nekih biljaka je potrebno duže vreme, a količinski se ne dobije potrebna količina. Uz to biljke nisu proizvodi koji se “naštancaju” i uskladište, već nešto živo i zavisno od nepredvidljivih uslova. Zbog toga neke vrste imamo u manjim količinama i molimo za razumevanje, ako ne možemo isporučiti celu narudžbu. Ali pošto ih proizvodimo cele godine, možete ih nabaviti u letnjoj ili jesenjoj sezoni. Nove vrste redovno stavljamo na internet stranici pod NOVO U PONUDI.

Isporuka:

Poručenu robu isporučujemo na teritoriji Srbije. Zavisno od vrste, proizvode dostavljamo kurirskom službom. Budući da pakovanje paketa oduzima puno vremena MINIMALNI IZNOS koji isporučujemo mora iznositi 1.500,00 din. Biljke možete kupiti i dolaskom u rasadnik! CVEĆE PORUČENO U APRILU ISPORUČUJEMO OD 10.MAJA. Ukoliko bude mogućnosti za slanje ranije, nazvaćemo Vas!

Pakovanje:

Svaka sadnica se pažljivo pakuje kako bi se smanjile mogućnosti oštećenja prilikom trasporta. Biljke pakujemo isključivo od ponedeljka do četvrtka, jer Vama stiže sutradan. Petkom pakujemo samo po želji kupca, jer postoji mogućnost da subotom kurirska služba ne isporuči, pa biljke leže u pošti do ponedeljka.

Rok isporuke:

Za porudžbine primljene od ponedeljka do četvrtka do 12h, rok isporuke je 3 -4 dana.  CVEĆE PORUČENO U APRILU ISPORUČUJEMO OD 15.MAJA, ili zavisno od novonastale situacije. Ukoliko bude mogućnosti za slanje ranije, nazvaćemo Vas! Biljke možete kupiti i dolaskom u rasadnik!

Pla​ćanje:

Prilikom preuzimanja poručenih biljaka plaćate iznos naveden na računu koji obavezno prati pošiljku, u kojem je navedena i dostava od 590,00 din.  Dostavu vrši City express ili Post express. Plaća se samo gotovinom.

Cena dostave:

Troškovi isporuke za jedan paket su 590,00 din. 

Garancija:

Ukoliko po prijemu primetite da je sadni materijal oštećeni iz bilo kojih razloga, pošiljku možete odmah vratiti, a mi ćemo vam poslati nove primerke ili vratiti novac.

Druge reklamacije primamo u roku od 2 dana od prijema paketa.

Napomene:

U Napomenama upišite kad želite isporuku, ili neku drugu napomenu. ALI OBAVEZNO UPIŠITE BROJ MOBILNOG TELEFONA (ukoliko niste upisali prilikom unosa podataka) jer time olakšavate isporuku kurirskoj službi sa kojom uvek možete da se dogovorite oko isporuke paketa(oni Vas kontaktiraju pre isporuke).

Šta znače promeri saksije?

Saksija 9: (biljka posađena u saksiji veličine 9cm), mala saksija - u toj saksiji isporučujemo niže perene, sitnije i mlade biljke.
Saksija 11: (biljka posađena u saksiji veličine 11cm), srednja saksija - u toj saksiji su posađene egzotične biljke, veće perene, i sl.
Saksija 13: (biljka posađena u saksiji veličine 13cm), velika saksija - u toj saksiji su posađene veće biljke ili biljke jakog rasta.