Poštovani kupci,

odlučili smo da više ne postavljamo posebno katalog, a da posebno ažuriramo proizvode u internet prodavnici. Umesto kataloga pogledajte našu ponudu cveća u INTERNET PRODAVNICI. Cveće je razvrstano po kategorijama. U CVETNICE spadaju sezonsko cveće, egzotično i tropsko cveće. U TRAJNICE spadaju perene...POGLEDAJTE SAMI!

Ukoliko tražite određenu bilkju a niste u mogućnosti da sve pregledate, u pretraživaču u desnom uglu unesite nazive biljke, ili deo naziva biljke ili latinsko ime biljke.

NAŠ ASORTIMAN:

CVETNICE
- tu ubrajamo sve vrste balkonskog i vrtnog jednogodišnjeg ili višegodišnjeg cveća.  Zavisno od sezone razvrstali smo ih u nekoliko grupa. U egzotično - tropsko cveće je cveće koje je višegodišnje ako se unese u kuću.
U KARTICI SAVETI NA NAŠEM SAJTU MOŽETE PROČITATI O ZALIVANJU BILJAKA, PRIHRANJIVANJU BILJAKA, SADNJI, OREZIVANJU....

Prilikom pregleda biljaka ukoliko kliknete na sliku biljke otvoriće vam se specifikacije-osobine o toj biljci.  Podaci o visini, sadnji, cvetanju, isporuci,... i da li je ima na stanju. Neke biljke nemamo na stanju u prodavnici, ali je dolaskom u rasadnik možete kupiti, posebno u aprilu. Sezonsko cvece ne šaljemo brzom poštom u aprilu, zbog veliko posecenosti u rasadnku. POSETITE NAS I ULEPŠAJTE SVOJE DVORIŠTE, BAŠTU, BAKLON, SOBU,...!

ZAČINSKO I LEKOVITO BILJE - aromatično bilje za čaj i začine. Prilikom pregleda biljaka ukoliko kliknete na sliku biljke otvoriće vam se specifikacije-osobine o toj biljci.  Podaci o visini, sadnji, cvetanju, isporuci,... i da li je ima na stanju.

BOBIČASTO VOĆE I POVRĆE - kao i što naziv kaže: od voća imamo grožđe, maline, jagode, kivi... a  od povrća paradajz, krastavac, slatki krompir....Prilikom pregleda biljaka ukoliko kliknete na sliku biljke otvoriće vam se specifikacije-osobine o toj biljci.  Podaci o visini, sadnji, cvetanju, isporuci,... i da li je ima na stanju.

TRAJNICE - su višegodišnje biljke koje prezimljavaju na otvorenom. Razvrstane su u par grupa zavisno od njihove visine. Prilikom pregleda biljaka ukoliko kliknete na sliku biljke otvoriće vam se specifikacije-osobine o toj biljci.  Podaci o visini, sadnji, cvetanju, isporuci,... i da li je ima na stanju. O NEZI TRAJNICA PROČITAJTE OVDE!

ŽBUNJE - GRMLJE  su takođe višegodišnje biljke koje prezimljavaju na otvorenom. Specifične su po obliku, vremenu cvetanja, boji lišća...  Razvrstane su u četiri grupe radi lakšeg pregleda. Prilikom pregleda biljaka ukoliko kliknete na sliku biljke otvoriće vam se specifikacije-osobine o toj biljci.  Podaci o visini, sadnji, cvetanju, isporuci,... i da li je ima na stanju. O NEZI ŽBUNJA POGLEDAJTE SAVET UKRASNO ŽBUNJE!

PENJAČICE - su višegodišnje biljke koje se penju uz neki oslonac - ogradu, pergolu,..Podeljene su u tri grupe zbog lakšeg pregleda. Prilikom pregleda biljaka ukoliko kliknete na sliku biljke otvoriće vam se specifikacije-osobine o toj biljci.  Podaci o visini, sadnji, cvetanju, isporuci,... i da li je ima na stanju.  O orezivanju i sadnji klematisa procitajte u kartici SAVETI na našem sajtu.

SOBNO CVEĆESobno cveće krasi naše prostorije tokom cele godine. Zavisno od našeg vremena, položaja sobe(da li ima dosta svetlosti), vlažnosti prostorija možemo izabrati odgovarajuće cveće. Podeljene su u četiri grupe po svojim karakteristikama. Prilikom pregleda biljaka ukoliko kliknete na sliku biljke otvoriće vam se specifikacije-osobine o toj biljci.  Podaci o visini, sadnji, cvetanju, isporuci,... i da li je ima na stanju.  O nezi sobnog bilja pogledajte OVDE.

OŽILJENE REZNICE -  to su male biljke, za one koji vole da prate rast biljaka. O nezi reznica pogledajte OVDE.  Prilikom pregleda biljaka ukoliko kliknete na sliku biljke otvoriće vam se specifikacije-osobine o toj biljci.  Podaci o visini, sadnji, cvetanju, isporuci,... i da li je ima na stanju.